Bag skærmen

Grafisk design, branding og marketing

GRAFISK DESIGNER

Mit navn er Camilla og jeg er uddannet fra Copenhagen Business Academy som AP Graduate in Multimedia Design & Communication, altså Multimediedesigner.

Mit arbejde er eksperimenter med forskellige stilarter, fotografi, animationer og en masse andet. Jeg er specielt interesseret i social media content production, hvilket jeg har arbejdet en del med på mit studiejob i et yogastudie og i praktik hos en start-up.

Jeg er vokset op med internettet og har derfor en flydende forståelse for de forskellige medier, hvordan de fungerer og hvad der fungerer.

Jeg er en person, der altid har hovedet proppet med idéer og projekter. Jeg elsker at udforme koncepter og tanker og at kunne gøre dem til virkelighed.
Ofte kaster jeg mig ud i nye kundskaber, nogle gange lykkes de – andre gange ikke. Jeg er ikke typen, der er god til alt fra første forsøg. Men jeg er villig til at lære og den mest ivrige og engagerede person, du kunne forestille dig. For jeg vil lære. Jeg vil udfordres.

Senses Yoga

Jeg har arbejdet med Senses’ grafiske udtryk og sociale medier siden juni 2019. Jeg har lavet opslag til studierne, stået for planlægning af posts til Facebook og meget mere.

Kommissioner

Jeg har taget imod flere mindre kommisioner i min korte tid som studerende. Blandt andet logo og albumcover for en kammerats band og logo til en bekendts start-up. 

Vil du være den næste?

Hvis du har brug for et redesign af din hjemmeside, et logo eller noget helt tredje, så skal du være hjertens velkommen til at kontakte mig.