Eco Egos logo

Vi drømmer om en sund og sikker verden

Vi hos EcoEgo arbejder hver dag på at gøre drømmen om en verden, hvor vandet, luften og jorden er ren og ikke fyldt med forurening; en verden hvor folk handler med respekt for naturen, dyr og hinanden til virkelighed. 

Vi gør det sammen med vores fantastiske netværk af kunder, samarbejdspartnere og eksperter inden for bæredygtighed og grøn livsstil.

De produkter vi bruger i hjemmet og på kontoret, den mad vi spiser, det tøj vi bærer, og de cremer vi smører på kroppen, bør ikke være fyldt med giftige kemikalier og skal være produceret på en social-ansvarlig måde.

Vi udvælger de bedste varer for din skyld!

Alle varer i butikken – både den fysiske og webshoppen – er udvalgt, så de opfylder kriterier om at være enten fair trade, ressourcebesparende, miljøvenlige, certificeret økologiske, veganske, af naturprodukter, lavet af genbrugsmaterialer eller på andenvis produceret med respekt for dyr og mennesker.

Vi bruger derfor genbrugspapir og ikke-giftige trykstoffer, og vi maler med naturmaling. Vi bruger energibesparende el-produkter og belysning, vandbesparende produkter, sorterer vores affald, og vi genbruger hvad vi kan af plast, metal og papir. Vi køber grøn strøm. Vi støtter miljø- og sociale projekter og arbejder ud fra en “nul CO2” politik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få flere gode råd til at leve mere energi- og bæredygtigt!

Det mener vores kunder

"Varm og opløftende betjening, et bredt udvalg af varer som tydeligvis er nøje udvalgt og en fantastisk grøn vision. Tak for jeres store arbejde, det er så vigtigt!"
Kristian Vestergaard Bæk
Kunde
Luk menu
×
×

Kurv