Planteguiden

UI/UX

Planteguiden

Den stillede opgave

I forbindelse med den indledende undervisning i WordPress fik vi til opgave at udvikle en WordPress-prototype med selvvalgt emne og indhold, en passende navigation og struktur samt et selvvalgt WordPress-tema, der implementerer et selvkodet child theme.

Feedback

“Rigtig flot site som bestemt lever op til projektkravene. Et meget personligt tema, som passer flot til produkterne.”

Valg af indhold

Idet WordPress-siden skulle demonstrere vores evner til at beherske posts, pages og struktur på siden, valgte jeg at lave en guide, hvis indhold består af posts. Denne guide blev til Planteguiden.dk, en side, der skal hjælpe brugeren til at passe bedst muligt på sine planter.

Planteguiden består af en række indlæg for de individuelle plantetyper, der både kan opdeles efter kategorier (små, mellem og store planter), samt tags (nem, krævende, etc.). I menubjælken findes der en dropdownmenu til kategorierne, en informationsside samt en spørgsmålsside.

Visuel identitet

Herefter skulle jeg beslutte mig for det visuelle udtryk til min side. Jeg valgte at gå med tre nuancer af grøn til baggrund, accent og overskrifter. Til brødtekst valgte jeg en mørk grå og som en ekstra accentfarve blev det til en iøjefaldende orange farve. Alle farverne spiller rigtig godt sammen og giver siden et moderne og friskt udtryk. Til overskrifter valgte jeg skrifttypen Coiny, en blød buttet font, som passer perfekt ind i plantetemaet med dens organiske former. Det blev til en ganske simpel sans serif font, Montserrat, til brødteksten for at forsimple indlæggenes udseende.

en_US
da_DK en_US