En kreativ sjæls tanker og beretninger

Et portrætfoto af grundlæggeren af Studio Solsikkesmil
“Creativity is the way I share my soul with the world”

Det kan godt være meget cheesy at starte en selvbiografi ud med et inspirerende citat, men lige netop dette citat beskriver mit mål med min uddannelse og med mit liv. Jeg elsker kreativitet. Jeg elsker at skabe ting. Jeg elsker at nørkle rundt med små og store projekter. Jeg elsker, når det jeg laver er anderledes og rummer så meget mere, end hvad man ser ved første øjekast. Fordi jeg tænker anderledes.

Jeg er en kreativ sjæl, en studerende, en eventyrer og i allerhøjeste grad en drømmer

Mit navn er Camilla Nygård Thomsen og det er min lillebitte bid af internettet, som du befinder dig på akkurat nu.

Jeg er en person, der altid har hovedet proppet med idéer og projekter. Jeg elsker at udforme koncepter og tanker og at kunne gøre dem til virkelighed.

Ofte kaster jeg mig ud i nye kundskaber, nogle gange lykkes de - andre gange ikke. Jeg er ikke typen, der er god til alt fra første forsøg. Men jeg er villig til at lære og den mest ivrige og engagerede person, du kunne forestille dig. For jeg vil lære. Jeg vil udfordres.

Derfor er jeg lige nu igang med uddannelsen som multimediedesigner. Det passer godt til mig, fordi jeg får muligheden for at prøve mange forskellige ting af. Der er masser af design og kodning, projektstyring og marketing, samt muligheden for at afprøve mange forskellige grene af mediedesign, før jeg kan beslutte mig for hvad jeg helst vil gå videre med og dét er helt fantastisk for en flyvsk og finurlig kreativ sjæl som mig.

Hvilke erfaringer har jeg gjort mig inden for multimediedesign?

Igennem mit første år på multimediedesignuddannelsen har jeg stiftet bekendtskab med en række forskellige programmer og forskellige værktøjer.